Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Alfie

Řezník

Nevím, odkud jste, ale poohlédněte se po firmě Křeček K&K - u něj zakoupené buřty se určitě budou chovat u ohně spořádaně a poskytnou vám náležitý požitek z konzumace :-)

0/0
16.8.2009 14:39

Bertiik

Ona ta

sojová mouka s barvivy, stabilizátory, konzervanty, solí, ledovou tříští (posléze vodou) za 28 Kč/kg tendenci k upečení moc nemá.

0/0
15.8.2009 9:38

oId fashioned Vince III..

Re: Ona ta

...a nezapomenout na E621, aby to "chutnalo":-)

0/0
15.8.2009 9:41

Bertiik

Re: Ona ta

Do řiti - jak jsem mohl zapomenout na L-Glutaman Sodný? :-)

Nicméně - ten je zřejmě tou nejméně škodlivou chemikálií. V Číně a v Japonsku se používá už nějakou tu tisícovku let a podívejte se, kolik jich je...

Po druhé světové válce se objevily studie, které obviňují glutamát z toho, že vyvolává bolesti hlavy, zvracení, nevolnosti, dýchavičnost, astmatické potíže, popř. i halucinace. Nicméně se má za to, že jde o poměrně častou alergii na jiné složky - hlavně u exotických jídel. Kdyby to bylo špatné, tak Číňani už na to dávno přišli a prodávali by to jako exotickou, krajně nebezpečnou a o to dražší drogu....

0/0
15.8.2009 10:06





Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.