Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

socbubák

20. 2. 2010 23:37
RV

RV - to je Road Village ? Místa pro karavany ? To mně fascinuje, rád bych tak strávil aspoň 5 let života. V Evropě to nejni...:-(

0 0
možnosti

norayellow

21. 2. 2010 1:51
Re: RV

RV=Recreational Vehicle. Takze karavan a RV park je misto pro karavany. Nejste sam ktereho fascinuji. My takhle travime vetsinu dovolenych a ma to sve kouzlo. Za mlada jsem klidne jela pod stan, ale to uz je davno:)))) Ted uz jsem pohodlnejsi a navic s nama na dovcu jezdi i nasi hafani. A znam dost lidi, kteri v ohromnych RV ziji, muzete si koupit i pozemek a trvale na nej RV umistit. Mate v nich cely servis, casto i bazen a spolecenskou mistnost, svoje parkoviste, atd. Anebo se v zime zabalit a stravit par mesicu v Arizone, kde na nekterych mistech neplatite vubec nic. Velke RV maji dostatecnou zasobu vody a elektriny, takze vam staci zhruba za 10 dnu dojet k servisni stanici a udelat potrebnou udrzbu. Pak se s nim bud vratite, anebo zaplatite nekde skladne a letadlem se vratite do jarni Kanady. Kde jsem v Evrope videla nadherne RV kempy, tak to byla Francie.

0 0
možnosti

Camino

18. 2. 2010 23:10
RV Parky

Bohuzel mizi temer zevsech lyzarskych stredisek. Pamatuji se jeste na RV park na Mt Washington, byla tam vzdy hrstka tvrdochu, kteri spali pod stanem a tak az 10 campru. Ale zrusili to aby meli vetsi parkoviste. Byla jsem take v RV parku na Apex, neslo topeni a to se spatne spalo, mela jsems sebou kocku a musela mi zahrivat nohy, na vrcholu kopce bylo -23 a kontrolovali nam nosy, jestli je nemame sedive. To pak asi upadnou. Dale pak byl dobry na Big White, ale to uz je asi vse minulost.

0 0
možnosti

norayellow

15. 2. 2010 18:08
Opet

krasny clanek. To misto na novy stadion bylo vybrano dobre, ikdyz chapu ze vas to mrzi. Navazuje na nej cela dopravni obsluznost a novy stadion bude velmi dobre slouzit i po Olympiade. Jinak RV parku kolem Vancouveru je vice, doufame ze se vam priste bude libit i v jinem. Za clanek dekuji.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1271x
Novinářka na volné noze, kromě jiného píše články o cestování, cestopisy a průvodce. Více o autorce na www.tomsova.com

Seznam rubrik